Coaching
Wanneer je het even niet alleen kan...


Loopbaancoaching
 
 

Je ervaart veel stress op je werk, of dit nu komt door het langdurig thuiswerken, een conflict met een collega of je leidinggevende, een onevenwichtige work/life balance, of omdat je geen 'nee' kan zeggen, in een traject loopbaanbegeleiding pakken we dit aan.
Ik help je vanuit je hart te kiezen voor een loopbaan die bij je past

Wanneer het weer het enigszins toelaat, en jij vindt het ok, trekken we de natuur in en werken we met oefeningen uit natuurcoaching. 
Het werken in en met de natuur is een dubbele win-win, de natuur op zich heeft een helende werking bij stress, de oefeningen doen er nog een schepje bovenop.


Wie komt in aanmerking voor loopbaancheques?

Om loopbaanbegeleiding te volgen met loopbaancheques dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:
- Je woont in Vlaanderen of Brussel en bent bereid om de begeleiding in het Nederlands te volgen.
- Je bent minimum 7 jaar aan het werk.
- Het is minimum 6 jaar geleden dat je loopbaanbegeleiding volgde.
- Op het moment van de aanvraag van je cheque sta je nog onder contract of werk je als zelfstandige.

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques dan betaal je zelf 80 euro voor 7uur begeleiding. Daarbovenop heb je nog recht op 1 uur nazorg.

Interesse?

Vraag hieronder je gratis kennismakingsgesprek aan:

Plan je graag rechtstreeks een afspraak in: 

Vind je geen geschikt moment, neem dan contact met me op, dan bekijken we de mogelijkheden.Stress en burn-out begeleiding
 
 
Ik leer je wat stress is en wat het zenuwstelsel hiermee te maken heeft. Na de zoektocht naar jouw stressbronnen pakken we deze aan met als doel een burn-out te voorkomen of er sneller van te herstellen. Je energiepeil wordt terug opgekrikt en ik zorg ervoor dat je rugzak met tips en oefeningen goed gevuld is zodat je achteraf je stressniveau zelf neerwaarts kan reguleren.

Omdat het belangrijk is dat je na de begeleiding op eigen houtje verder kan, laat ik je kennismaken met de Polyvagaal Theorie en leer ik hoe je hem kan integreren in je dagelijkse leven.

Ben je benieuwd wat die Polyvagaal Theorie nu juist is, lees dan dit blog.De natuur als co-coach
 
 
Wanneer het weer het enigszins toelaat, trek ik graag met jou naar buiten, de natuur in.

Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aangetoond dat dagelijks in de natuur wandelen ervoor zorgt dat je ademhaling vertraagt, je bloeddruk verlaagt, je cortisolwaarden nemen af, je slaapt er beter door, je kan er helderder door denken en het verbetert je stemming.

Dit zijn maar een paar voordelen van dagelijks even in de natuur doorbrengen.
En laat dit nu net een aantal dingen zijn waar mensen met stress of burn-out tegenaan lopen.

Als je dan weet dat, wanneer je vertraagt in de natuur en bewust rond je kijkt, de natuur je vaak de antwoorden op de dingen waar je mee worstelt, zomaar laat zien, dan neem ik je graag mee de natuur in.

Het leuke is dat ik merk dat mensen die terug de natuur leren kennen, achteraf ook vaker de natuur in trekken, zelfs lang nadat hun traject bij mij is afgelopen.


Hilde Theunis
Rustpunt - Kantelpunt - Oplaadpunt
Shermanstraat 6 3945 Oostham
 hilde@deommezwaai.be +32495339615 BTW BE0746 771 722
Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy - Contact
©Copyright Hilde Theunis 2021