Soms zit het leven tegen, heb je dromen en verlangens, maar houdt iets je tegen.
Het stemmetje dat zegt dat het je niet zal lukken, dat je al zo veel hebt geprobeerd, dat het veel te moeilijk is of dat je er geen tijd voor hebt.

Of dit nu gaat over meer gaan sporten, het schrijven van het boek waar je zo van droomt, of na een verlies terug genieten van het leven,... het maakt niet uit.

Wil je hierin verandering brengen maar vind je steeds andere excuses om het niet te doen of stoot je op weerstand, uitstelgedrag of saboteer je jezelf en heb je het misschien niet eens door?

Loop je ergens tegenaan en wil je daarin verandering brengen?

En hou je bovendien van lekkere geuren?


Dan kan een sessie Aroma Freedom met etherische oliën hierin verandering brengen.

We gebruiken de kracht van etherische oliën om negatieve gedachtes, gevoelens en herinneringen om te buigen naar positiviteit zonder dat je vast loopt in angst, verlamming of twijfel.

Ik ga samen met jou actief aan de slag met jouw beperkende overtuigingen, slechte gewoontes, pijn of angst die je eigenlijk niet verder helpen, zodat jij terug de leiding kan nemen in jouw totale welzijn, mentaal, fysiek en emotioneel.

Op die manier kan jij met meer zelfvertrouwen jouw doelen bereiken.

Simpel.
Snel.
Doeltreffend.


Dat is waar Aroma Freedom Technique© voor staat.

Maak vandaag nog een afspraak en een wereld van verschil gaat voor jou open.Wil je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten, maar heb je niet de juiste olies bij de hand?

Neem een sinaasappel, download het e-book en je kan alvast zelf starten met het kleine broertje van de Aroma Freedom, nl de Aroma Reset.
Deze kan je inzetten tijdens een stress moment, bij een uitdaging, voor een moeilijk gesprek of gewoon, wanneer je even snel tot rust wil komen.

Ook hier, simpel, snel, doeltreffend...                                                                                                                        


 Hilde Theunis
Rustpunt - Kantelpunt - Oplaadpunt
Shermanstraat 6 3945 Oostham
 hilde@deommezwaai.be +32495339615 BTW BE0746 771 722
Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy - Contact
©Copyright Hilde Theunis 2021