Wat cliënten over mij vertellen...
De dag dat ik Hilde van de Ommezwaai leerde kennen…
 
Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar hulp was zeker welkom.
Psychologisch zat ik heel diep, mijn dag bracht ik door met slapen ter ontsnapping aan alle demonen die door mijn hoofd spookten, positieve energie kende ik niet meer.
 
Bij de eerste kennismaking ontmoette ik een rustige, vrolijke dame met een gemeend luisterend oor en ik voelde al mijn remmingen wegvallen om eerlijk mijn verhaal te vertellen. 
 
We gingen aan de slag: leren ontdekken van de negatieve triggers, het waarom van mijn zwarte gevoelens, enz. Je voelde de tijd die je mocht nemen bij elke ontmoeting. Er was geen enkele druk of stoorfactor.
 
Nu maanden later door de verschillende manieren van therapie die Hilde me bood aangepast aan mijn persoonlijke noden durf ik eerlijk zeggen dat ik nog heel beperkt donkere momenten heb: ik voel me terug energiek, zie elke dag opnieuw de mooie kanten van het leven, kan terug relativeren, ben vrolijk en ontspannen kortom een wereld van verschil.
Haar manier van werken en de inhoud van de sessies brengen je dus echt naar heel andere inzichten en kijk op zaken/ leven.
 
Ik kan de Ommezwaai alleen maar aanraden aan één ieder.
Hilde is iemand die ik eeuwig dankbaar zal zijn en ze heeft echt een plaats in mijn hart veroverd door de geboekte resultaten.
Woorden schieten te kort, “DANK JE HILDE”
 
Liesje Peeters
Hilde Theunis
Rustpunt - Kantelpunt - Oplaadpunt
Shermanstraat 6 3945 Oostham
 hilde@deommezwaai.be +32495339615 BTW BE0746 771 722
Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy - Contact
©Copyright Hilde Theunis 2021